Fotograaf Neerpelt

Hallo, ik ben Anne-Mie Driesen, een creatieve vakfotografe met een professionele fotostudio in Overpelt en een verkoopskantoor in Neerpelt, waar ik woon.

In 1992 ben ik afgestudeerd als fotografe aan het stedelijk hoger instituut voor visuele kommunikatie en vormgeving te Genk, waar ik o.a. genoot van diverse stages bij Nederlandse en Belgische topfotografen en reclame buro’s. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij fotograaf Ton Smeets. Sinds 2002 ben ik zelfstandig fotografe onder de marktnaam Zima Fotografie. Zima staat voor de eerste twee letters van de namen van mijn zonen Zizou en Maxim.

Mijn slogan “foto’s onthouden wat mensen vergeten” geeft in één zin de kern van mijn beroep weer: emoties vastleggen op beeld, de foto als herinnering.
Ik ben actief in verschillende disciplines van het vak, maar vooral gespecialiseerd in portretfotografie (baby’s, kinderen, huwelijk, familie), bedrijven en bedrijfsmanagement. Voorts heb ik mijn eigen concept Perfect Start m/v waarin ik modellen voor één dag maak en hen helemaal in de spotlights zet.

Mijn stijl is dynamisch, spontaan, speels en creatief.

Ik werk o.a. voor een aantal trendy vakbladen en ben huisfotografe van diverse bedrijven, evenementen, families en beroepsorganisaties.

Ik maak ook graag uw professionele foto’s. Be my guest!